Piept De Vită Gătit Lent

Piept De Vită Gătit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită gătit lent. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de supă de ceapă aurie, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Fraged Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de supă și puneți-o într-un aragaz lent electric de 5 litri acoperit cu spray de gătit. Top carne de vită cu ceapă, roșii și usturoi. Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 6 ore sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Transferați carnea de vită într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Lăsați sosul de ceapă-roșii să stea 30 de minute. Degresați grăsimea de pe suprafața sosului de ceapă-roșii și serviți peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Notă: Acest piept poate fi făcut cu ușurință în ziua următoare și reîncălzit pe plită pentru o masă rapidă. Răcirea amestecului de ceapă va face ca grăsimea să se solidifice, permițându-vă să o îndepărtați de la suprafață cu mai multă eficiență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 8 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista