Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel

Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel
Piept de vită frecat cu cafea cu cuscus de pătrunjel este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 62g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, conserve de roșii, ardei grași multicolori și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, și Piept prăjit frecat cu cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ras el hanout, cafea măcinată și 1 linguriță de sare. Frecați generos pe toată pieptul. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare până când abia fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați pieptul și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Flip și maro a doua parte, cu 4 până la 5 minute mai mult.
5
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până abia începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați pasta de roșii, ketchup-ul, lingura rămasă ras el hanout și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă și se lasă să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie sau lămâie conservată. Gatiti doua minute, amestecand, apoi adaugati vin rosu. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut înainte de a adăuga roșii, bulion și frunze de dafin. Dacă carnea nu este acoperită cu lichid, adăugați puțin mai multă apă până când este scufundată în lichid. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când se poate toca ușor cu o furculiță-fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Când carnea este aproape terminată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o cratiță medie setată la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați cuscus, amestecați și lăsați să se prăjească timp de trei minute înainte de a adăuga stoc. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.
11
Când carnea este gata, scoateți-o din oală. Gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pieptul împotriva bobului în felii groase de 1/4". Pufați cuscusul cu o furculiță și garnisiți cu pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Serviți pieptul imediat cu sos și cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate86
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista