Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel

Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel
Piept de vită frecat cu cafea cu cuscus de pătrunjel este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 62g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, conserve de roșii, ardei grași multicolori și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, și Piept prăjit frecat cu cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ras el hanout, cafea măcinată și 1 linguriță de sare. Frecați generos pe toată pieptul. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare până când abia fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați pieptul și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Flip și maro a doua parte, cu 4 până la 5 minute mai mult.
5
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până abia începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pasta de roșii, ketchup-ul, lingura rămasă ras el hanout și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă și se lasă să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie sau lămâie conservată. Gatiti doua minute, amestecand, apoi adaugati vin rosu. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut înainte de a adăuga roșii, bulion și frunze de dafin. Dacă carnea nu este acoperită cu lichid, adăugați puțin mai multă apă până când este scufundată în lichid. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când se poate toca ușor cu o furculiță-fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Când carnea este aproape terminată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o cratiță medie setată la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați cuscus, amestecați și lăsați să se prăjească timp de trei minute înainte de a adăuga stoc. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.
11
Când carnea este gata, scoateți-o din oală. Gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pieptul împotriva bobului în felii groase de 1/4". Pufați cuscusul cu o furculiță și garnisiți cu pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Serviți pieptul imediat cu sos și cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate86
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista