Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel
Piept de vită frecat cu cafea cu cuscus de pătrunjel este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 62g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, conserve de roșii, ardei grași multicolori și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, și Piept prăjit frecat cu cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ras el hanout, cafea măcinată și 1 linguriță de sare. Frecați generos pe toată pieptul. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Măcinată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare până când abia fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați pieptul și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Flip și maro a doua parte, cu 4 până la 5 minute mai mult.
5
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până abia începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pasta de roșii, ketchup-ul, lingura rămasă ras el hanout și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă și se lasă să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie sau lămâie conservată. Gatiti doua minute, amestecand, apoi adaugati vin rosu. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut înainte de a adăuga roșii, bulion și frunze de dafin. Dacă carnea nu este acoperită cu lichid, adăugați puțin mai multă apă până când este scufundată în lichid. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când se poate toca ușor cu o furculiță-fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nonpareils Argintii
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Când carnea este aproape terminată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o cratiță medie setată la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați cuscus, amestecați și lăsați să se prăjească timp de trei minute înainte de a adăuga stoc. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.
11
Când carnea este gata, scoateți-o din oală. Gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pieptul împotriva bobului în felii groase de 1/4". Pufați cuscusul cu o furculiță și garnisiți cu pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura