Piept de vită fiert cu ceapă, ciuperci și Balsamic
Pieptul de vită fiert cu ceapă, ciuperci și Balsamic necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Hanuka. 458 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână slănină, arpagic, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 94%. Încercați Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi, Carne de vită fiartă cu ceapă roșie și ciuperci sălbatice, și Chiftele italiene de vită cu ciuperci, ceapă și sos de cremă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentați pieptul generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Adăugați pieptul în tigaie și rumeniți bine pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți pieptul din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coborâți focul la mediu, renunțați la excesul de ulei și adăugați slănina și pielea rezervată în tigaie cu puțin mai mult ulei. Gatiti slanina, amestecand ocazional, pana cand slanina este crocanta si a lasat multa grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa și țelina. Condimentează cu sare și gătește până când sunt foarte moi și aromate, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Sare
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Aruncați ciupercile și gătiți până când sunt moi și ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
9
Adăugați oțetul balsamic și reduceți-l la jumătate. Gustă-l-va fi foarte oțet, dar este în regulă, nu-ți face griji. Se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare
10
Așezați pieptul deasupra amestecului de legume și adăugați bulionul de pui în tigaie până când acoperă doar pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Legume Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
12
Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți-o la cuptor. Prăjiți timp de 1 oră, verificați pieptul și întoarceți-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
13
Adăugați mai mult stoc dacă nivelul lichidului s-a redus. Acoperiți din nou tigaia și readuceți-o la cuptor pentru încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
14
Scoateți folia și prăjiți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
15
Scoateți tigaia din cuptor, transferați pieptul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
16
Îndepărtați orice exces de grăsime din lichidul de gătit. Dacă legumele înoată în lichid, reduceți lichidul de pe plită la foc mediu-mare. Vrei ca sosul să fie supă. Gustați lichidul și re-condimentați dacă este necesar. Feliați pieptul împotriva bobului de pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
17
Se servește acoperit cu amestecul de ceapă-ciuperci și se presară cu arpagic tocat.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.