Piept De Vită Din Sud-Vest

Piept De Vită Din Sud-Vest
Pieptul de vită din sud-vest este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 312 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați piper serrano, roșii și ardei iute, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați BBQ Carne de vită piept, Piept De Vită, și Carne De Vită Freca Piept #1 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul în jumătate. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ceapa tocată, ardeiul serrano, zahărul brun, pudra de chili, oțetul, usturoiul, sarea și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați pieptul; sigilați sacul și întoarceți-l pentru a acoperi. La frigider peste noapte.
3
Într-o oală sub presiune, pieptul maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Adăugați apa, roșiile și ceapa feliată. Închideți capacul în siguranță conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți timp de 55 de minute. (Regulatorul de presiune trebuie să mențină o mișcare lentă de balansare constantă sau eliberarea aburului; reglați căldura dacă este necesar.)
6
Scoateți din căldură; lăsați presiunea să scadă singură.
7
Scoateți carnea de vită pe un platou; serviți cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM are un aspect purpuriu profund și afișează arome intense de fructe de pădure cu un condiment fumuriu profund. Stejarul sărat este, de asemenea, evident, care stă la baza caracterelor primare ale fructelor. La gust, vinul prezintă o adâncime fină de aromă de fructe adânci, picante, bogate în caractere de scorțișoară și lemn dulce, cu un fundal de taninuri coapte prăfuite și moi. Există un miez bogat de fructe întunecate și un finisaj lung care indică un vin de înaltă calitate, cu capacitatea de a îmbătrâni până la încă zece ani. Vinul cuprinde 50% Grenache, 40% Syrah și 10% Mourvedre.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista