Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean

Piept de carne de vită cu aragaz lent, cu smântână de hrean, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, pătrunjel, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, Piept de vită Corned Apple pentru aragazul lent, și Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, puneți ceapa. Clătiți bine carnea de vită; aruncați pachetul de condimente.
Așezați carnea de vită pe ceapă; se presară cu fulgi de ardei roșu. Într-un castron mic, amestecați bulionul și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită și ceapa din aragaz, folosind lingura cu fante.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri. Într-un castron mic, amestecați smântâna, hreanul și pătrunjelul până se omogenizează.
Se servește cu carne de vită și ceapă.