Piept de vită Corned, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick

Piept de vită Corned, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick
Piept de carne de vită, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți la îndemână fructe de pădure, frunze de dafin, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea roz de Himalaya, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu boabe de Goji cu Ganache de ciocolată și sare roz de Himalaya ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 97 de fani. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupcakes cu carne de vită și varză: un Cupcake savuros de Ziua Sfântului Patrick, Carne de vită și varză cu aragaz lent: perfectă pentru Ziua Sfântului Patrick, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu 8 zile înainte de servire, combinați sarea, sarea (sau sarea roz) și zahărul brun într-un castron mic și bateți până se omogenizează. Frecați uniform pe fiecare suprafață a pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați boabele de piper, muștarul, coriandrul, ienibaharul, cuișoarele, ghimbirul și frunzele de dafin și presărați uniform pe ambele părți ale cărnii de vită, apăsând ușor condimentele în carne până se lipesc. Sigilați carnea de vită într-o pungă sigilată în vid sau într-o pungă cu fermoar, cu tot aerul presat din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se pune în cea mai rece parte a frigiderului și se lasă să se odihnească timp de 7 zile, răsturnând o dată pe zi.
4
Pentru a găti într-un aragaz Sous-Vide: cu o zi înainte de servire, scoateți carnea de vită din pungă și clătiți cu grijă toate condimentele sub apă curentă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie. Re-sigilați într-o pungă de vid și gătiți la 180 de ani până la licitație, aproximativ 10 ore. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Pentru a găti într-un cuptor olandez: cu o zi înainte de servire, scoateți carnea de vită din pungă și clătiți cu grijă toate condimentele sub apă curentă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Puneți pieptul în cuptorul Durch mare, acoperiți cu apă cu câțiva centimetri și aduceți la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se ia de pe foc, se acoperă cu capacul ușor întredeschis, se introduce în cuptor și se gătește până se înmoaie complet, aproximativ 10 ore. Continuați cu pasul
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Odată ce carnea de vită este gătită, transferați într-un recipient etanș împreună cu lichidul de gătit (dacă este gătit într-un cuptor cu apă, păstrați-l doar în punga de vid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați să se odihnească cel puțin peste noapte și până la 3 zile.
10
Ziua: transferați lichidul de gătit într-o cratiță mare sau cuptor olandez împreună cu morcovi, cartofi și varză. Completați cu apă până când legumele sunt scufundate. Feliați carnea de vită subțire împotriva bobului și felii de ventilator în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați 1 cană de lichid din oală în tigaie și așezați tigaia deasupra oalei. Acoperiți tigaia. Aduceți oala la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt complet fragede si carnea de vita este incalzita, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Serviți imediat cu muștar fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de niciun fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finări. Este un vin cu corp mediu, proaspăt, cu fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care încă arată unele dintre personaje vibrante minunate.Vegan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista