Piept De Vită Aromat

Piept De Vită Aromat
Carne de vită aromat piept ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 260 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită aromată în sos, Carne De Vită Aromată, și Carne De Vită Aromată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro în ulei pe ambele părți la foc mediu-mare; scurgere. Se acoperă cu ceapă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adauga apa; se acopera si se coace la 325 la 2-1/2 ore sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți carnea de vită. Se răcește timp de 5 minute; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Aruncați ceapa și lichidul de gătit. Feliați carnea de 1/4 in. gros peste cereale; așezați într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Stropiți cu sos de grătar. Se acoperă și se coace la 325 de minute pentru 30-45 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Tournon Mathilda Shiraz cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
O culoare strălucitoare, rubinie închisă. Nas: adânc cu fructe negre și arome de piper.Un palat suplu și lacom, cu taninuri mătăsoase și elegante. Sfatul somelierului: șuncă, slănină, carne de vită fiartă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista