Piept De Vită Aromat
Carne de vită aromat piept ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 260 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită aromată în sos, Carne De Vită Aromată, și Carne De Vită Aromată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro în ulei pe ambele părți la foc mediu-mare; scurgere. Se acoperă cu ceapă, sare și piper.
Se adauga apa; se acopera si se coace la 325 la 2-1/2 ore sau pana se inmoaie.
Scoateți carnea de vită. Se răcește timp de 5 minute; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aruncați ceapa și lichidul de gătit. Feliați carnea de 1/4 in. gros peste cereale; așezați într-o tigaie de prăjire.
Stropiți cu sos de grătar. Se acoperă și se coace la 325 de minute pentru 30-45 de minute sau până se încălzește.