Piept De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de vită. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Un amestec de ketchup de roșii heinz, env. amestecul de supă de ceapă, supa de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită, Piept de vită BBQ, și Piept de vită BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Răspândiți ceapa pe fundul tăvii mari de mică adâncime pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu carne.
Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste carne. Acoperiți cu folie; străpungeți în mai multe locuri cu cuțit ascuțit.
Coaceți 3-1 / 2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Lăsați să stea, acoperit, 10 min.
Transferați carnea pe placa de tăiere.
Tăiați bobul în felii subțiri.
Se serveste acoperit cu amestec de vin din partea de jos a tigaie.