Piept De Vită

Piept De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de vită. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Un amestec de ketchup de roșii heinz, env. amestecul de supă de ceapă, supa de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită, Piept de vită BBQ, și Piept de vită BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Răspândiți ceapa pe fundul tăvii mari de mică adâncime pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste carne. Acoperiți cu folie; străpungeți în mai multe locuri cu cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți 3-1 / 2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să stea, acoperit, 10 min.
6
Transferați carnea pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
8
Se serveste acoperit cu amestec de vin din partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Arome de cireșe coapte și fructe de prune cu arome complexe de fum, pământ, anason și condimente. Acest vin cu corp mediu este aromat și aromat. Acest vin este Kosher pentru Paște
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate16
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista