Piept De Toamnă Gătit Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de toamnă gătit lent. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 378 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piept de vită, varză, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare includ Caserola De Cârnați De Toamnă Gătită Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Grătar Gătit Lent.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-un aragaz lent de 6 litri. Se acoperă cu varza, cartoful dulce, ceapa și mărul. Amestecați supa, apa și semințele de chimen, dacă doriți, într-un castron mic.
Se toarnă amestecul de supă peste amestecul de piept și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când pieptul este fraged cu furculița. Condimentează după dorință.