Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 398 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, șalotă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port, Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale, și Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 12 inci (cu cel puțin 2 inci.- laturi înalte) la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați morcovi, țelină, șalotă și usturoi; amestecați des până când legumele sunt ușor limpezi și încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Morcov
țelină
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vin, suc de portocale, 5 crenguțe de cimbru și frunze de dafin; creșteți căldura la mare și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate și este ușor siropos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Frunze De Dafin
Cimbru
Vin
3
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă; ar trebui să aveți aproximativ 1 cană. Aruncați legumele. Ștergeți tigaia uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
4
Clătiți sânii de rață și uscați. Scorați pielea fiecăruia într-un model încrucișat, făcând tăieturi la aproximativ un centimetru distanță, prin piele în stratul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
5
Se presară ușor peste tot cu sare și piper. Setați aceeași tigaie la foc mediu-mare; când este fierbinte, așezați sânii de rață, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand incepeti sa se rumeneasca pe fund, 1 1/2 pana la 2 minute. Scoateți lingura și aruncați orice grăsime în tigaie. Întoarceți sânii și presărați uniform cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Rață
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați tigaia cu rață într-un cuptor 425. Prăjiți până se rumenesc bine la suprafață, dar încă ușor roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Transferați rața pe o tăietură cu margini și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
8
Puneți tigaia la foc mediu-mare și adăugați reducere de vin portocaliu și smântână. Se amestecă des, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până când sosul fierbe și acoperă spatele unei linguri într-un strat subțire, 2 până la 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Portocaliu
Cremă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Împărțiți rucola între șase farfurii. Feliați sânii de rață peste Bob și evantai în mod egal peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Rucola
Boabe
10
Stropiți puțin sos cald de portocale-vin peste rață și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Portocaliu
Sos
Rață întreagă
Vin
11
Se toarnă restul într-un ulcior mic și trece, pentru ca oaspeții să adauge la gust.