Piept de rață Muscovy prăjit la tigaie cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic

Piept de rață Muscovy prăjit la tigaie cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic
Pan prăjită Muscovy piept de rață cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1332 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.94 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Umplute Friptură De Rață Servit Cu Clementine Jus, Sânii De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață Muscovy cu sos de rodie-vin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare până aproape de fumat. Condimentează rața cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați pieptul cu pielea în jos în tigaie și gătiți până se rumenesc și scurgeți grăsimea topită. Întoarceți sânul, introduceți-l în cuptor și continuați să gătiți până la coacere medie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți rața cu sosul de clementină și Tomatillo și Risotto de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
TomatillosTomatillos
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rață întreagăRață întreagă
5
Așezați 1 cană de zahăr și oțetul de vin de orez într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul reduce devine o culoare deschisă de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Culoare CaramelCuloare Caramel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Ridicați focul la mare și adăugați sucul de portocale și mandarine și boabele de piper negru și gătiți până se reduce la 2 căni. Într-o cratiță mică adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați clementinele în amestecul zahăr-apă și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Adăugați tomatillos și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă stocul redus de pui și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
TomatillosTomatillos
9
Adăugați amestecul de oțet de vin zahăr-orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Bateți pudra ancho chile și hreanul în sos până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați orezul arborio și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Începeți să adăugați stocul. În ultimele 2 minute de gătit adăugați orezul sălbatic gătit. Terminați cu untul de cimbru și parmezanul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Arborrio RiceArborrio Rice
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
* Unt de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
15
Combinați 2 bețișoare de unt ușor înmuiat și 2 linguri de frunze proaspete de cimbru într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Ingrediente

2(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez arborioorez arborio4boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1Ceapa galbena medie, tocatastocul de pui redus la 2 cănistocul de pui redus la 2 căni1Ceapa galbena medie, tocata1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb2Clementine, sfărâmate și feliate cu grosimea de 1/4 inchClementine, sfărâmate și feliate cu grosimea de 1/4 inch2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez sălbatic, gătitorez sălbatic, gătit1Muscovy piept de rață întreg, aproximativ 2 lire sterlineMuscovy piept de rață întreg, aproximativ 2 lire sterline2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hrean proaspăt rashrean proaspăt ras2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin de orezoțet de vin de orez4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de mandarinesuc de mandarine2(iarnă)unt de cimbru proaspăt, procedura urmeazăunt de cimbru proaspăt, procedura urmează2tomatillos, sferturi și feliate 1/4-inch grosimetomatillos, sferturi și feliate 1/4-inch grosime596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista