Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie

Nevoie de o curs principal fără lactate? Sânii de rață Muscovy cu sos de vin de rodie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 1065 calorii, 29G de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, frunze de dafin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru, Piept de rață cu sos de rodie-nucă, și Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în cratiță medie grea la foc mediu.
Se adaugă șalotă;saut până la maro auriu, aproximativ 18 minute.
Se adauga usturoiul; saut 3 minute.
Adăugați 1 cană de vin alb și 3/4 cană de vin roșu. Se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, aproximativ 10 minute.
Adăugați ambele bulionuri, suc de portocale, melasă de rodie, 1 linguriță de maghiran și frunze de dafin; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 căni, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin. (Sosul se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Set rack la cea mai mică poziție în cuptor; se incalzeste la 450 F. freca partea de carne de piept de rață cu 1 lingura de ulei de masline si 2 lingurite maghiran.
Se presară sare și piper. Lucrând în loturi, sânii prăjiți, cu pielea în jos, în tigaie mare și grea, la foc mare, până când pielea se rumenește și grăsimea este redată, aproximativ 8 minute.
Transferați sânii de rață, cu pielea în jos, pe foaia de copt cu margini.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 1/2 linguri de grăsime din tigaie; rezervați tigaia. Friptura de rață până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 145 F pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aduceți sosul la foc mic. Reîncălziți grăsimea de rață în tigaie rezervată la foc mediu.
Adăugați făină; se amestecă 1 minut. Treceți treptat în sos.
Transferați sânii de rață pe placa de tăiere.
Se toarnă toată grăsimea din foaia de copt.
Adăugați 1/4 cană de vin alb pe foaie și răzuiți bucățile rumenite; adăugați la sos. Sosul se fierbe 3 minute pentru a amesteca aromele. Se condimentează cu sare și piper. Tăiați subțire sânii de rață și împărțiți între 8 farfurii.
* Disponibil la unele supermarketuri și piețe din Orientul Mijlociu și prin poștă la adrianascaravan.com.