Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sânii de rață fripți cu sos de portocale Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 995 calorii. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sirop de arțar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle, Sânii de rață în Muscat și suc de portocale, și Piept De Rață Cu Afine Și Sos De Miere.
Instrucțiuni
Fierbeți toate ingredientele sosului într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat, degresând ocazional spumă, până când este siropoasă și redusă la aproximativ 1 cană, 30 până la 40 de minute.
Lăsați să stea în timp ce rața se fierbe.
Scoateți raftul unei tigaie pentru pui de carne, apoi adăugați 1 cană de apă în tigaia pentru pui de carne și înlocuiți raftul. Preîncălziți broiler cu tigaie la 5 până la 6 inci de căldură.
Piept de rață Pat uscat și scor pielea la intervale de 1 inch cu un cuțit ascuțit (nu se taie în carne), apoi se presara peste tot cu sare și piper. Se fierbe sânii de rață, cu pielea în jos, 4 minute pentru rața Long Island sau 8 minute pentru Muscovy, apoi se răstoarnă și se fierbe până când termometrul introdus orizontal în centrul unui sân înregistrează 130 F (Vezi nota bucătarilor, mai jos), cu 8 până la 10 minute mai mult pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați orice sucuri acumulate pe placa de tăiat în sos și fierbeți până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ținând un cuțit ascuțit la un unghi de 45 de grade, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri și serviți cu sos.
* USDA recomandă gătirea sânilor de rață la o temperatură internă de 170 F pentru a se asigura că orice bacterie dăunătoare este ucisă, dar din moment ce preferăm carnea medie-rară, o gătim doar la 130 F. În caz contrar, rața devine dură și livră.* Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a adăuga sucuri din rață.