Piept de rață cu sos dublu de cireșe
Piept de rață cu sos dublu-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coniac, șalotă, conserve de cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe-piper, Piept de rață cu sos de cireșe dulci, și Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați rața cu 1/4 linguriță de sare.
Adăugați rață în tigaie; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul mediu-rar sau dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șalotă în tigaie și fierbeți 1 minut.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, conserve, coniac și cireșe și gătiți 2 minute sau până când sunt ușor groase.