Piept de rață cu sos de mere-rodie

Piept de rață cu sos de mere-rodie
Piept de rață cu sos de mere-rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 853 calorii. Pentru $10.65 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minut. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, ceapă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Încercați Piept de rață cu sos de mere-rodie, Piept De Rață Prăjit Cu Rodie, și Salată De Piept De Rață Afumat Și Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie medie de sote la foc mediu-mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Tăiați un model încrucișat în pielea sânilor de rață. Aveți grijă să nu tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
4
Condimentați partea de piele cu curry și partea de carne cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
SareSare
5
Așezați în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti pe partea pielii pentru a reda o parte din grasime si crocanta pielea, 5 pana la 7 minute. Odată ce pielea este crocantă, întoarceți sânii, reduceți focul la mediu și gătiți pe partea de carne timp de aproximativ 4 minute pentru mediu-rar. Odată gătit, scoateți din tigaie și lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Faceți sosul în aceeași tigaie folosită pentru rață. (Ștergeți tigaia dacă ați ars bucăți pe fund și adăugați puțin unt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de unt. Deglazează tigaia cu sucul de rodie. Lăsați sucul să fiarbă și reduceți la jumătate. Opriți focul și amestecați restul de 2 linguri de unt. Gustați și condimentați cu un vârf de zahăr dacă sosul are un gust prea acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
UntUnt
SucSuc
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Când placați, feliați pieptul de rață subțire și lingurați sosul cald peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
9
Se servește cu piure de cartofi dulci cu brânză de capră și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Brânză De CaprăBrânză De Capră
10
Legume Julienned Sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
11
Curățați și feliați cartofii dulci în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
12
Așezați cartofii într-o cratiță mare, umpleți cu apă pentru a acoperi cartofii și adăugați puțină sare. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti cartofii pana se inmoaie furculita, aproximativ 13 minute. Lipiți o furculiță într-o bucată de cartof și dacă intră ușor, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Scurgeți bine cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
14
Transferați-le într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
15
Adăugați brânza de capră, mierea, ghimbirul, scorțișoara, untul și 1/2 linguriță de sare. Amestecați din nou până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
GhimbirGhimbir
MiereMiere
SareSare
16
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Puneți cartofii într-o pungă de plastic cu fermoar sau într-o pungă de patiserie cu vârf pentru conducte sau lingură direct pe farfurii. Dacă conducte, tăiați o gaură în vârf și țeavă pe placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
18
Încălziți o tigaie sotată la foc mediu și adăugați puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Se sotează legumele julienned și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, 3 pana la 5 minute. Gustați o mușcătură și gătiți încă un minut dacă legumele sunt încă tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
DificultateExpert
Gata În1 h, 1 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista