Piept de rață cu sos de fructe de pădure
Pieptul de rață cu sos de fructe de pădure este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 52 de fani. Un amestec de oțet balsamic, vin, stoc de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de rață cu sos de fructe de pădure, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Piept De Rață Cu Sos De Zmeură.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul de rață cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniți pieptul de rață, mai întâi partea pielii, apoi răsturnați, reduceți focul și gătiți cealaltă parte, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți sânii de rață pe un platou, rezervând sucurile din tigaie. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Pentru a face sosul, adăugați oțetul balsamic și vinul roșu în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați bulionul și reduceți din nou la jumătate, apoi adăugați zahăr brun, rozmarin și fructe de pădure și gătiți timp de 3 minute. Se strecoară într-un castron și se amestecă untul pentru a termina.
Așezați pieptul de rață pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jur.