Piept de rață cu sos de fructe de pădure

Piept de rață cu sos de fructe de pădure
Pieptul de rață cu sos de fructe de pădure este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 52 de fani. Un amestec de oțet balsamic, vin, stoc de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de rață cu sos de fructe de pădure, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Piept De Rață Cu Sos De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Condimentează pieptul de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniți pieptul de rață, mai întâi partea pielii, apoi răsturnați, reduceți focul și gătiți cealaltă parte, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți sânii de rață pe un platou, rezervând sucurile din tigaie. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a face sosul, adăugați oțetul balsamic și vinul roșu în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bulionul și reduceți din nou la jumătate, apoi adăugați zahăr brun, rozmarin și fructe de pădure și gătiți timp de 3 minute. Se strecoară într-un castron și se amestecă untul pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Așezați pieptul de rață pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista