Pieptul de rață cu sos de fructe de pădure este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 52 de fani. Un amestec de oțet balsamic, vin, stoc de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de rață cu sos de fructe de pădure, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Piept De Rață Cu Sos De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Condimentează pieptul de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Piept De Rață
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniți pieptul de rață, mai întâi partea pielii, apoi răsturnați, reduceți focul și gătiți cealaltă parte, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți sânii de rață pe un platou, rezervând sucurile din tigaie. Lucrați în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a face sosul, adăugați oțetul balsamic și vinul roșu în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Semințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulionul și reduceți din nou la jumătate, apoi adăugați zahăr brun, rozmarin și fructe de pădure și gătiți timp de 3 minute. Se strecoară într-un castron și se amestecă untul pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Resturi Proaspete
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați pieptul de rață pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jur.