Piept de rață cu sos de cireșe-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, port Rubin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de rață cu sos dublu de cireșe, Piept de rață cu sos de cireșe dulci, și Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar.
Instrucțiuni
1
Scurgeți cireșele conservate printr-o sită peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Așezați 1/2 cană de cireșe conservate și 1/4 cană de lichid de cireșe într-un blender; rezervați restul de cireșe conservate și lichid de cireșe pentru o altă utilizare. Procesați amestecul de cireșe până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați rața cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Rață întreagă
Sare
5
Adăugați rață în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă 3/4 linguriță piper și următoarele 6 ingrediente (prin oțet); gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de cireșe piure și untul, amestecând până se topește untul. Felie de rață; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cireșe
Sos
Rață întreagă
9
Vin Perfect: Sebastiani Cabernet Sauvignon 2000 (județul Sonoma), $ gustat singur, Sebastiani cabernet Sauvignon este un vin elegant, cu arome puternice de cireș negru și cassis, plus multă aderență tanică. Odată ce cabernetul este asociat cu rața, totuși, se întâmplă o adevărată magie. Bogăția raței înmoaie taninurile, în timp ce cireșele și piperul din sos însuflețesc acele arome din vin pentru a-l face să aibă un gust și mai dramatic. Este un exemplu de meci cu adevărat grozav.