Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață cu sos de cireșe Citrus Port ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 330 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cireșe, piept de rață, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scorați pielea pieptului de rață cu un cuțit în 2 direcții, încrucișându-vă unul peste celălalt (face o cruce). Condimentați ambele părți ale fiecărui piept de rață cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, așezați pieptul de rață cu pielea în jos. Căutați sânii până când pielea devine maro aurie aproximativ 10 minute, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de doar 3 minute.
Așezați sânii de rață prăjiți într-un vas de copt cu pielea în sus și puneți-i în cuptor.
Coaceți timp de 12 minute.
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Între timp, turnați majoritatea excesului de grăsime din tigaie și puneți-o înapoi pe plită la foc mediu.
Se adaugă șalotele și se sotează până devine translucid.
Se toarnă vinul de port și sucul de portocale și se răzuie orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Adăugați coaja de portocală și cireșele tocate și dați la fiert. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a reduce amestecul și a se îngroșa, zdrobind cireșele cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage aroma în timp ce gătesc.
Tăiați sânii în felii de 1/4 inch pe diagonală.
Se toarnă sosul de cireșe deasupra și se bucură!
Nota bucătarului: excesul de grăsime de rață poate fi refrigerat și este excelent pentru gătitul cartofilor sau ouălor.