Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice

Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Sânii de rață cu sos de cireșe Citrus Port ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 330 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 148 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cireșe, piept de rață, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scorați pielea pieptului de rață cu un cuțit în 2 direcții, încrucișându-vă unul peste celălalt (face o cruce). Condimentați ambele părți ale fiecărui piept de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, așezați pieptul de rață cu pielea în jos. Căutați sânii până când pielea devine maro aurie aproximativ 10 minute, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de doar 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați sânii de rață prăjiți într-un vas de copt cu pielea în sus și puneți-i în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, turnați majoritatea excesului de grăsime din tigaie și puneți-o înapoi pe plită la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
8
Se adaugă șalotele și se sotează până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Se toarnă vinul de port și sucul de portocale și se răzuie orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați coaja de portocală și cireșele tocate și dați la fiert. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a reduce amestecul și a se îngroșa, zdrobind cireșele cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage aroma în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CireșeCireșe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Tăiați sânii în felii de 1/4 inch pe diagonală.
12
Se toarnă sosul de cireșe deasupra și se bucură!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
PortPort
13
Nota bucătarului: excesul de grăsime de rață poate fi refrigerat și este excelent pentru gătitul cartofilor sau ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
CartofiCartofi
OuăOuă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista