Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă

Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață cu Rodie și mentă. Această rețetă servește 8 și costă 3,55 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză de salată, sâni de rață, mentă de pachete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Piept de rață cu Rodie și mentă, Piept de rață cu sos de rodie-nucă, și Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/marca de gaz 7 / 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie ignifugă, rezistentă la cuptor, pe plită, apoi căutați sânii de rață, cu pielea în jos, timp de aproximativ un minut la foc mare.Întoarceți sânii de rață și apoi dați-i la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți sânii de rață din cuptor și așezați-i pe o scândură de sculptură în timp ce vă organizați. Dacă doriți să le țineți în această etapă, scoateți-le din cuptor la aproximativ 13 minute și înfășurați-le în folie, apoi lăsați-le să stea până când aveți nevoie de ele.Tapetați o farfurie cu carne sau un platou plat cu frunzele de salată.Feliați fiecare piept de rață foarte subțire pe diagonală și așezați-vă pe vasul căptușit cu salată, turnând orice suc de carne peste ele pe măsură ce mergeți.Înjumătățiți rodia, apoi scoateți semințele de la jumătate pentru a garnisi feliile de rață. Strângeți o parte din suc din cealaltă jumătate - doar cu mâna - și peste rață.Scoateți o mână de frunze de mentă și apoi tocați-le mărunt, împrăștiindu-le peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
RodieRodie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Revista