Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă

Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață cu Rodie și mentă. Această rețetă servește 8 și costă 3,55 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză de salată, sâni de rață, mentă de pachete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Piept de rață cu Rodie și mentă, Piept de rață cu sos de rodie-nucă, și Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/marca de gaz 7 / 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți o tigaie ignifugă, rezistentă la cuptor, pe plită, apoi căutați sânii de rață, cu pielea în jos, timp de aproximativ un minut la foc mare.Întoarceți sânii de rață și apoi dați-i la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți sânii de rață din cuptor și așezați-i pe o scândură de sculptură în timp ce vă organizați. Dacă doriți să le țineți în această etapă, scoateți-le din cuptor la aproximativ 13 minute și înfășurați-le în folie, apoi lăsați-le să stea până când aveți nevoie de ele.Tapetați o farfurie cu carne sau un platou plat cu frunzele de salată.Feliați fiecare piept de rață foarte subțire pe diagonală și așezați-vă pe vasul căptușit cu salată, turnând orice suc de carne peste ele pe măsură ce mergeți.Înjumătățiți rodia, apoi scoateți semințele de la jumătate pentru a garnisi feliile de rață. Strângeți o parte din suc din cealaltă jumătate - doar cu mâna - și peste rață.Scoateți o mână de frunze de mentă și apoi tocați-le mărunt, împrăștiindu-le peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
RodieRodie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Revista