Piept de rață cu Rabe de Broccoli

Sânii de rață cu Rabe de Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 379 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 6.88 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos de soia, căței de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Încercați Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovlecei de Butternut și Rabe de Broccoli, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli Rabe și nuci de pin, și Broccoli Și Broccoli Rabe Cu Ardei Roșii Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați sânii de rață peste tot cu sosul de soia și 1 lingură de sherry.
Se lasă la marinat la temperatura camerei până la 1 oră.
Gatiti Raba de broccoli in apa sarata clocotita pana la verde aprins, aproximativ 2 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare.
Se lasă să se răcească, se toacă grosier și se lasă deoparte.
Condimentează sânii de rață pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare nereactivă la foc mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline și când este aproape fumat, adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Reduceți căldura la moderat și gătiți până când pielea este maro și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți sânii și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute pentru mediu-rare.
Transferați rața pe o farfurie și turnați grăsimea din tigaie.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați usturoiul și pasta de hamsie și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă rabe de broccoli, se condimentează cu sare și piper.
Adăugați restul de 3 linguri de sherry și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute. Se amestecă untul; condimentează cu sare și piper.
Întoarceți sânii de rață, cu pielea în sus, în tigaie pentru a reîncălzi scurt.
Transferați Raba de broccoli pe farfurii, aranjați sânii de rață alături și serviți imediat.
Se servește cu: cartofi prăjiți.
Recomandarea vinului: intensitatea raței, usturoiului, cepei și sherry se adaugă la o aromă dulce puternică. Un Rhne, cum ar fi Domaine Raspail Gigondas din 1993 sau Guigal Ctes du Rhne din 1992, poate oferi o notă fructată contrastantă.