Piept de rață cu mere și gulaș de cartofi: Petto d ' Anitra al Aceto di Mele

Piept de rață cu mere și gulaș de cartofi: Petto d ' Anitran al Aceto di Mele ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 680 calorii, 56G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de mere empire, pastă de roșii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra, Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează sânii de rață cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți untul la foc mare până când spumează și dispare.
Adăugați sânii de rață condimentați și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte. După 1 minut de gătit pe a doua parte, adăugați merele și gătiți încă 4 minute.
Adăugați oțetul și rotiți tigaia pentru a amesteca oțetul cu grăsimea de rață și untul.
Adăugați boabele de piper și gătiți încă 2 minute, adăugând mai mult oțet, dacă este necesar, pentru a împiedica tigaia să se usuce.
Tăiați sânii pe o părtinire severă și serviți cu gulaș de cartofi.
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați ceapa și reduceți focul la minim. Gatiti ceapa la foc mic timp de 30 de minute, astfel incat ceapa sa fie foarte moale si caramelizata.
Adăugați cartofii și cea mai mare parte a boiaua. Se amestecă bine pentru a se combina și se condimentează bine cu sare și piper.
Adăugați suficientă apă în oală pentru a acoperi doar cartofii și amestecați pasta de roșii. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când lichidul s-a redus la jumătate. Se amestecă ardeiul rămas și se servește imediat.