Piept de rață cu CR Aproxormme FRA și struguri prăjiți

Piept de rață cu CR Aproxormme FRA și struguri prăjiți
Niciodată nu poți avea prea multe rețete felul principal, asa ca da piept de rață cu CR fra fra fra FRA și struguri prăjiți o încercare. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fructe de ienupăr, sare kosher grosieră, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Rață Cu Saban Și Struguri, Melissa Clark ' s arsed piept de rață cu Garam Masalan și struguri, și Prăjită Smochine Cu Vanilie Crème Fraîche.

Instrucțiuni

1
Folosind cuțit ascuțit, scor piele de piept de rață în diagonală pentru a crea 3/4-inch-model de diamant larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Presărați boabe de ienupăr zdrobite și cimbru pe ambele părți ale sânului; apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
CimbruCimbru
3
Așezați pe foaia de copt cu margini, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Aranjați ciorchinii de struguri într-un singur strat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare kosher și piper. Prăjiți până când pielea este ușor crocantă, dar strugurii sunt încă moi și suculenți în interior, aproximativ 14 minute. Mișto. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
StruguriStruguri
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
7
Presărați ambele părți ale sânilor de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
8
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați rață, cu pielea în jos; gătiți până când aproape toată grăsimea este redată, aproximativ 7 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când pielea este maro și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți rața și gătiți aproximativ 3 minute mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
10
Lasă rața să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
11
Împărțiți rucola între 6 farfurii. Tăiați subțire sânii de rață transversal și ventilați ușor; așezați 1 sân deasupra rucola pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
RucolaRucola
12
Drizzle CR aproxumme fra peste fiecare sân. Împărțiți strugurii între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista