Piept de rață cu cireșe și ciocolată

Piept de rață cu cireșe și ciocolată
Piept de rață cu cireșe și ciocolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 707 calorii, 50g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.96 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți coniac, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi umplutura de plăcintă cu cireșe, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Cireșe Ușoare ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate, și Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înscrieți pieptul de rață folosind un model încrucișat și condimentați ambele părți cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de struguri, la foc mediu, până când începe să fumeze, apoi adăugați mai întâi pieptul de rață condimentat cu grăsime. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți sânii de rață din tigaie pe o foaie de copt și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți rața pe o farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață, în aceeași tigaie și, la foc mediu, adăugați usturoiul și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se sotează până la translucid.
8
Se ia de pe foc și se adaugă țuica. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie pentru a arde alcoolul. Întoarceți tigaia la foc și adăugați cutia de cireșe. Continuați să gătiți încă 4 minute, apoi adăugați smântâna grea, ciocolata și frunzele proaspete de rozmarin tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
AlcoolAlcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați sânii de rață fierți în sos, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Între timp, într-o altă tigaie, la foc mediu, adăugați 1/2 din unt și puțin ulei. Când este fierbinte, adăugați varza și sotati pana cand se inmoaie. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc. Finalizați sosul adăugând untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Bateți bine și reglați condimentele, dacă este necesar. Pentru a servi, lingurați o parte din varză în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu un piept de rață. Puneți puțin din sos deasupra raței și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista