Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pieptul de rață condimentat Sicilian cu rețetă portocalie conservată. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bucăți rupte dintr-un băț de scorțișoară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă De Piept De Rață Afumat, Rețetă De Piept De Rață Braconat, și Piept de rață dezosat o L ' Orange.
Instrucțiuni
Pentru condimente: într-o tigaie mică de saut, prăjiți coaja de portocală uscată, semințele de fenicul, boia dulce, ardeiul roșu zdrobit, scorțișoara și boia afumată la foc mic, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, 2 până la 3 minute.
Se lasă să se răcească scurt, apoi se macină fin într-o mașină de tocat condimente.Cu un cuțit ascuțit, tăiați sânii de rață cu exces de grăsime și marcați partea pielii raței într-un model de diamant, având grijă să nu tăiați până la carne. Întoarceți sânii și condimentați doar partea de carne a raței cu 1 lingură de condimente. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Pentru SOS: folosind un cojitor de legume, cojiți portocala în fâșii largi, apoi sucați portocala; rezervați coaja și sucul.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotele, condimentați ușor cu sare kosher și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dulci și rumenite, aproximativ 10 minute.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și sucul de portocale și gătiți până când sucul se reduce la jumătate.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 10 minute.Se amestecă rozmarinul, cimbrul, usturoiul și coaja de portocală.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.Se strecoară sosul într-o cratiță mică, se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la o consistență plăcută.
Încălziți un cuptor cu convecție la 300 F sau un cuptor convențional la 325 F. reîncălziți sosul dacă este necesar. Condimentează sânii de rață peste tot cu sare kosher.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți pentru a reda încet grăsimea timp de 5 minute. Pe măsură ce grăsimea se acumulează, scoateți-o din tigaie înclinând tigaia și scoțând câteva cu o lingură. Când pielea este ușor rumenită, transferați tigaia în cuptor și gătiți până când este mediu-rar (125 km f pe un termometru citit instant), 8 până la 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor, răsturnați sânii și lăsați să se odihnească în tigaie timp de 10 minute. Între timp, într-o tigaie saut mediu, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Aruncați cu arpagicul și păstrați-l cald. Împărțiți feliile de portocale conservate între farfuriile de servire. Feliați sânii de rață pe lungime și așezați feliile deasupra.
Stropiți aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare farfurie. Finalizați cu o stropire de sare de mare.Încercați aceste rețete de rață pe Food Republic: Duck Nuggets Recipe din noua carte de bucate le Pigeon
Rețetă De Curry Cu Rață De Ananas
Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Rețetă Chianti