Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată

Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pieptul de rață condimentat Sicilian cu rețetă portocalie conservată. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bucăți rupte dintr-un băț de scorțișoară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă De Piept De Rață Afumat, Rețetă De Piept De Rață Braconat, și Piept de rață dezosat o L ' Orange.

Instrucțiuni

1
Pentru condimente: într-o tigaie mică de saut, prăjiți coaja de portocală uscată, semințele de fenicul, boia dulce, ardeiul roșu zdrobit, scorțișoara și boia afumată la foc mic, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Paprika DulcePaprika Dulce
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se lasă să se răcească scurt, apoi se macină fin într-o mașină de tocat condimente.Cu un cuțit ascuțit, tăiați sânii de rață cu exces de grăsime și marcați partea pielii raței într-un model de diamant, având grijă să nu tăiați până la carne. Întoarceți sânii și condimentați doar partea de carne a raței cu 1 lingură de condimente. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Pentru SOS: folosind un cojitor de legume, cojiți portocala în fâșii largi, apoi sucați portocala; rezervați coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotele, condimentați ușor cu sare kosher și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dulci și rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și sucul de portocale și gătiți până când sucul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 10 minute.Se amestecă rozmarinul, cimbrul, usturoiul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.Se strecoară sosul într-o cratiță mică, se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la o consistență plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți un cuptor cu convecție la 300 F sau un cuptor convențional la 325 F. reîncălziți sosul dacă este necesar. Condimentează sânii de rață peste tot cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sânii de rață, cu pielea în jos și gătiți pentru a reda încet grăsimea timp de 5 minute. Pe măsură ce grăsimea se acumulează, scoateți-o din tigaie înclinând tigaia și scoțând câteva cu o lingură. Când pielea este ușor rumenită, transferați tigaia în cuptor și gătiți până când este mediu-rar (125 km f pe un termometru citit instant), 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia din cuptor, răsturnați sânii și lăsați să se odihnească în tigaie timp de 10 minute. Între timp, într-o tigaie saut mediu, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Aruncați cu arpagicul și păstrați-l cald. Împărțiți feliile de portocale conservate între farfuriile de servire. Feliați sânii de rață pe lungime și așezați feliile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Piept De RațăPiept De Rață
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Stropiți aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare farfurie. Finalizați cu o stropire de sare de mare.Încercați aceste rețete de rață pe Food Republic: Duck Nuggets Recipe din noua carte de bucate le Pigeon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Nuggets De PuiNuggets De Pui
PorumbelPorumbel
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
6
Rețetă De Curry Cu Rață De Ananas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
7
Gătit Cu Vin: Rață Cu Cireșe În Rețetă Chianti
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista