Piept de rață ars cu sos de smochine este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, Piept de rață ars cu sos de port Rubin, și Piept de rață ars cu sos de ghimbir-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați fiecare piept de rață din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De Rață
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pielea de rață în jos și reduceți căldura la minim, gătind pe măsură ce grăsimea se redă încet și pielea devine crocantă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
4
Odată ce pielea este crocantă și maro aurie, răsturnați și continuați să gătiți până când un termometru citește 128 până la 130 de grade F când este introdus în cea mai groasă parte a sânului (pentru o coacere medie-rară), 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați pe o farfurie sau pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute. Se va reporta gatiti la aproximativ 135 de grade F. Nu cort cu folie pentru a se asigura pielea de rață va rămâne crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Se toarnă toate, cu excepția a 1 sau 2 linguri de grăsime din tigaie, rezervând excesul pentru o altă utilizare. La foc mediu, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sherry și reduceți la jumătate. Apoi, adăugați bulionul de pui, gemul de smochine și oțetul balsamic și continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat și este siropos, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Gem De Smochine
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Se scoate de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se bate în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Serviți sosul alături de pieptul de rață feliat subțire.