Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine

Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață afumat cu ceai cu pere și afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 568 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,86 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, moulard* jumătăți de piept de rață, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Rață Afumat, Piept De Rață Afumat Cu Ceai, și Rețetă De Piept De Rață Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinat rață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Clătiți sânii și uscați. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1/2-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați sânii cu piper și linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mare, amestecați împreună scallions, scorțișoară, ghimbir, restul de 1/8 linguriță de sare și anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați sânii de rață și aruncați pentru a combina, asigurându-vă că ambii sâni sunt complet acoperiți cu amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
6
Cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
7
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Înțepați cartofii peste tot cu furculița, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și așezați pe foaia de copt cu margini. Prăjiți, răsturnând o dată, până se înmoaie, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Desfaceți cartofii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Feliați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Cartofii pot fi prăjiți cu până la 4 ore în avans și refrigerați, acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10
Blanch legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
11
Au gata castron mare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
În cratiță medie la foc mare, aduceți apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Transferați porumbul în sită medie și plonjați sita în apă clocotită. Gatiti porumbul in sita, neacoperit, pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 3 minute, apoi ridicati sita din apa clocotita si plonjati imediat in apa cu gheata pentru a opri gatitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Scurgeți porumbul, uscați-l și transferați-l într-un castron mare. Repetați procesul cu sparanghel apoi morcovi, permițând apei să revină la fierbere între fiecare lot. Puneți la frigider legumele până când sunt gata de utilizare. (Legumele pot fi gătite cu până la 4 ore în avans și refrigerate, acoperite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Pere de braconaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
16
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu prosoape de hârtie și blatul cu suport de răcire cu sârmă. Într-o cratiță de 3 litri la foc mare, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de lămâie, scorțișoară și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la moderat scăzut, se adaugă pere în picioare în poziție verticală și se acoperă parțial cu capac. Fierbeți perele până când sunt fragede, aproximativ 15 minute, apoi, folosind lingura cu fante, transferați-le în raft. Se lasă să se scurgă și să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Perele pot fi braconate cu până la 24 de ore în avans și refrigerate, acoperite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Face afine jus
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
18
Într-o cratiță grea, de 1 1/2 litru, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
19
Se adaugă ceapa, morcovul și prazul și se fierbe până se înmoaie și se deschide auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
20
Adăugați vin, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul până la moderat ridicat și fierbeți energic, neacoperit, până când lichidul s-a redus cu 2/3, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Adăugați stoc, băț de scorțișoară și păstăi de cardamom, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele lingurii, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
22
Se toarnă prin filtru cu ochiuri fine într-o cratiță mică și curată. Acoperiți și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
23
Rață de fum
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
24
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
25
Linia inferioară a wok-ului și interiorul capacului cu strat dublu de folie rezistentă, lăsând o consolă de 3 inci de-a lungul marginilor. Într-un castron mic, amestecați frunzele de ceai și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
26
Presărați amestecul într-un strat uniform pe fundul wok-ului și setați raftul în wok (ar trebui să se odihnească la aproximativ 2 inci de jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
27
Încălziți tigaia grea, de 12 inci, la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
28
Scoateți sânii de rață din marinată și transferați, cu pielea în jos, în tigaie. Căutați fără să vă mișcați până când pielea devine maro auriu intens, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
29
Folosind clești, transferați sânii, cu pielea în sus, pentru a sta în wok, aranjând aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
30
Încălziți wok la foc mare, neacoperit, până când încep să apară mănunchiuri constante de fum, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi acoperiți wok-ul și, folosind mănuși de cuptor, pliați folia deasupra wok-ului și capacul împreună, sertizând pentru a sigila bine (folia va fi foarte fierbinte). Sânii de rață de fum 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
31
În timp ce rața fumează, glazurați pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Rață întreagăRață întreagă
32
Feliați fiecare pere în jumătate pe lungime și, folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
33
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, topiți untul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă pere și se aruncă ușor pentru a acoperi. Gatiti, neacoperit, intoarcandu-va o data, pana cand perele sunt caramelizate, aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
34
Scoateți din tigaie și păstrați cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
35
Finalizați rață și cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rață întreagăRață întreagă
36
Când sânii au fumat 10 minute, desfaceți cu atenție folia (fumul și aburul se vor scurge). Folosind clești, transferați sânii în vasul de copt și puneți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
37
Transferați cartofii pe foaia de copt cu margini și puneți-o alături de rață la cuptor. Roast duck la coacerea dorită, 7 până la 8 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 57°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
38
Transferați sânii pe scândura de sculptură, cortul cu folie și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Când cartofii sunt calzi, scoateți din cuptor, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
39
În timp ce rața se odihnește, terminați legumele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rață întreagăRață întreagă
40
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
41
Adăugați sparanghel, morcovi și porumb pentru copii și saut până se rumenesc ușor și se încălzește, aproximativ 7 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Porumb Pentru CopiiPorumb Pentru Copii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
42
Terminați sosul și rața și serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
43
Dacă este necesar, reîncălziți sosul la foc mic. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
44
Împărțiți feliile de cartofi între 4 farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
45
Presărați sânii de rață cu piper. Ținând cuțitul ascuțit la un unghi de 7°, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Aranjați felii deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
46
Așezați 1 jumătate de pere pe partea fiecărei farfurii și aranjați legumele pe cealaltă parte. Lingurați jus de afine peste farfurii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Ingrediente

12sulițe de sparanghel, tăiate și tăiate transversal în treimisulițe de sparanghel, tăiate și tăiate transversal în treimi12sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)0cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Crustă: firimituri de biscuiți graham2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2 linguri de sirop (afine, afine etc.)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamafine întregi proaspeteafine întregi proaspete2pere Bosc ferme, decojitepere Bosc ferme, decojite1păstaie de cardamom verde, ușor zdrobităpăstaie de cardamom verde, ușor zdrobită1(vinete)morcov, decojit și tăiat în zaruri mari (aproximativ 1/2 cană)morcov, decojit și tăiat în zaruri mari (aproximativ 1/2 cană)1Baton întreg de scorțișoarăBaton întreg de scorțișoară680ardei habeneroMoulard dezosat * jumătăți de piept de rață cu pieleMoulard dezosat * jumătăți de piept de rață cu piele4creveți și cu veneSânii de rață Moulard, numiți și magrets, sunt disponibili de la D ' ArtagnanSânii de rață Moulard, numiți și magrets, sunt disponibili de la D ' Artagnan12urechi porumb proaspăt pentru copii, * * decorticaturechi porumb proaspăt pentru copii, * * decorticat1parmezan rasfrunze proaspete de coriandru, tocate grosierfrunze proaspete de coriandru, tocate grosier1cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat1praz, numai parte albă, tăiat în zaruri mari (aproximativ 3/4 cană)praz, numai parte albă, tăiat în zaruri mari (aproximativ 3/4 cană)1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1parmezan rasulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1ceapa rosie, taiata in zaruri mari (aproximativ 1 1/2 cani)ceapa rosie, taiata in zaruri mari (aproximativ 1 1/2 cani)4creveți și cu venePorumbul proaspăt pentru bebeluși—de fapt doar urechi mici și imature de porumb dulce-este disponibil pe piețele asiatice și pe piețele fermierilor. Alternativ, înlocuiți porumbul congelat dezghețat sau conservat, clătit de două ori pentru a elimina excesul de sare și săriți pasul de albirePorumbul proaspăt pentru bebeluși—de fapt doar urechi mici și imature de porumb dulce-este disponibil pe piețele asiatice și pe piețele fermierilor. Alternativ, înlocuiți porumbul congelat dezghețat sau conservat, clătit de două ori pentru a elimina excesul de sare și săriți pasul de albire4scallions, numai părți albe și verde deschis, tocate finscallions, numai părți albe și verde deschis, tocate fin0cp. legume (de exemplu, spanac)sare de mare finăsare de mare fină1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină1parmezan raszahăr extrafinzahăr extrafin2maricartofi dulci (aproximativ 1 kilogram în total)cartofi dulci (aproximativ 1 kilogram în total)1Oreos dublu umplutFrunze de ceai DarjeelingFrunze de ceai Darjeeling2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat1anason stelat întreganason stelat întreg1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu fortificat, cum ar fi portul, Marsala sau Madeiravin roșu fortificat, cum ar fi portul, Marsala sau Madeira
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista