Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață afumat cu ceai cu pere și afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 568 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,86 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, moulard* jumătăți de piept de rață, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Rață Afumat, Piept De Rață Afumat Cu Ceai, și Rețetă De Piept De Rață Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinat rață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2
Clătiți sânii și uscați. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1/2-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați sânii cu piper și linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mare, amestecați împreună scallions, scorțișoară, ghimbir, restul de 1/8 linguriță de sare și anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați sânii de rață și aruncați pentru a combina, asigurându-vă că ambii sâni sunt complet acoperiți cu amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
6
Cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
7
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Înțepați cartofii peste tot cu furculița, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și așezați pe foaia de copt cu margini. Prăjiți, răsturnând o dată, până se înmoaie, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Desfaceți cartofii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Feliați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Cartofii pot fi prăjiți cu până la 4 ore în avans și refrigerați, acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
10
Blanch legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
11
Au gata castron mare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
12
În cratiță medie la foc mare, aduceți apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Transferați porumbul în sită medie și plonjați sita în apă clocotită. Gatiti porumbul in sita, neacoperit, pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 3 minute, apoi ridicati sita din apa clocotita si plonjati imediat in apa cu gheata pentru a opri gatitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Scurgeți porumbul, uscați-l și transferați-l într-un castron mare. Repetați procesul cu sparanghel apoi morcovi, permițând apei să revină la fierbere între fiecare lot. Puneți la frigider legumele până când sunt gata de utilizare. (Legumele pot fi gătite cu până la 4 ore în avans și refrigerate, acoperite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Pere de braconaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
16
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu prosoape de hârtie și blatul cu suport de răcire cu sârmă. Într-o cratiță de 3 litri la foc mare, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de lămâie, scorțișoară și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la moderat scăzut, se adaugă pere în picioare în poziție verticală și se acoperă parțial cu capac. Fierbeți perele până când sunt fragede, aproximativ 15 minute, apoi, folosind lingura cu fante, transferați-le în raft. Se lasă să se scurgă și să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Perele pot fi braconate cu până la 24 de ore în avans și refrigerate, acoperite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Într-o cratiță grea, de 1 1/2 litru, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
19
Se adaugă ceapa, morcovul și prazul și se fierbe până se înmoaie și se deschide auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
20
Adăugați vin, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul până la moderat ridicat și fierbeți energic, neacoperit, până când lichidul s-a redus cu 2/3, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Adăugați stoc, băț de scorțișoară și păstăi de cardamom, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele lingurii, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
22
Se toarnă prin filtru cu ochiuri fine într-o cratiță mică și curată. Acoperiți și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
23
Rață de fum
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
24
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
25
Linia inferioară a wok-ului și interiorul capacului cu strat dublu de folie rezistentă, lăsând o consolă de 3 inci de-a lungul marginilor. Într-un castron mic, amestecați frunzele de ceai și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
26
Presărați amestecul într-un strat uniform pe fundul wok-ului și setați raftul în wok (ar trebui să se odihnească la aproximativ 2 inci de jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
27
Încălziți tigaia grea, de 12 inci, la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
28
Scoateți sânii de rață din marinată și transferați, cu pielea în jos, în tigaie. Căutați fără să vă mișcați până când pielea devine maro auriu intens, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
29
Folosind clești, transferați sânii, cu pielea în sus, pentru a sta în wok, aranjând aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
30
Încălziți wok la foc mare, neacoperit, până când încep să apară mănunchiuri constante de fum, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi acoperiți wok-ul și, folosind mănuși de cuptor, pliați folia deasupra wok-ului și capacul împreună, sertizând pentru a sigila bine (folia va fi foarte fierbinte). Sânii de rață de fum 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
31
În timp ce rața fumează, glazurați pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în Sirop
Rață întreagă
32
Feliați fiecare pere în jumătate pe lungime și, folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
33
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, topiți untul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă pere și se aruncă ușor pentru a acoperi. Gatiti, neacoperit, intoarcandu-va o data, pana cand perele sunt caramelizate, aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
34
Scoateți din tigaie și păstrați cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
35
Finalizați rață și cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rață întreagă
36
Când sânii au fumat 10 minute, desfaceți cu atenție folia (fumul și aburul se vor scurge). Folosind clești, transferați sânii în vasul de copt și puneți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
37
Transferați cartofii pe foaia de copt cu margini și puneți-o alături de rață la cuptor. Roast duck la coacerea dorită, 7 până la 8 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 57°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
38
Transferați sânii pe scândura de sculptură, cortul cu folie și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Când cartofii sunt calzi, scoateți din cuptor, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
39
În timp ce rața se odihnește, terminați legumele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rață întreagă
40
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
41
Adăugați sparanghel, morcovi și porumb pentru copii și saut până se rumenesc ușor și se încălzește, aproximativ 7 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Porumb Pentru Copii
Grăsime De Porc înapoi
42
Terminați sosul și rața și serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagă
43
Dacă este necesar, reîncălziți sosul la foc mic. Se amestecă afine.
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
44
Împărțiți feliile de cartofi între 4 farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
45
Presărați sânii de rață cu piper. Ținând cuțitul ascuțit la un unghi de 7°, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Aranjați felii deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
46
Așezați 1 jumătate de pere pe partea fiecărei farfurii și aranjați legumele pe cealaltă parte. Lingurați jus de afine peste farfurii și serviți imediat.