Piept De Pui Împărțit La Cuptor

Piept de pui divizat la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 370 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $1.37 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, sare de mare grosieră, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare grosier ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata-coaja de migdale cu sare de mare ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Împărțit La Cuptor, Piept de pui crocant de usturoi copt la cuptor, și Usturoi cuptor prăjită os-in piele-pe piept de pui (AKA piept de pui divizat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați pieptul de pui cu ulei de măsline și usturoi; presărați sare, piper negru, rozmarin și busuioc. Aranjați puiul într-un vas mare de copt și refrigerați cel puțin 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de pui nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, 45 până la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de sân ar trebui să citească 165 grade F (75 grade C).