Piept De Pui Umplut Mediteranean
Reteta piept de pui umplut mediteranean se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, condimente grecești, ulei de măsline din roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Umplut Mediteranean, Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Mediteranean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mic, amestecați brânza și roșiile. Puneți pieptul de pui cu un ciocan de carne la 1/4-in. grosime.
Periați cu 1 lingură de ulei; se presară cu condimente grecești. Se acoperă cu amestec de brânză.
Rulați puiul dintr-o parte scurtă; fixați cu o scobitoare.
Așezați într-un 11x7-in uns. vas de copt, cu cusătura în jos; periați cu uleiul rămas.
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii înainte de servire.