Piept De Pui Umplut Mediteranean

Piept De Pui Umplut Mediteranean
Reteta piept de pui umplut mediteranean se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, condimente grecești, ulei de măsline din roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Umplut Mediteranean, Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mic, amestecați brânza și roșiile. Puneți pieptul de pui cu un ciocan de carne la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Periați cu 1 lingură de ulei; se presară cu condimente grecești. Se acoperă cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Rulați puiul dintr-o parte scurtă; fixați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
4
Așezați într-un 11x7-in uns. vas de copt, cu cusătura în jos; periați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista