Piept De Pui Umplut Italian

Piept De Pui Umplut Italian
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, pieptul de pui umplut Italian ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.15 pe portie, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 407 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 67 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de busuioc, amestec de brânză, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept De Pui Umplut Italian, Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala, și Piept De Pui Simplu Italian La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1 1/2 cană amestec de brânză italiană, usturoi, busuioc și oregano într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați parmezanul și pesmetul într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați o parte a fiecărui piept de pui prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă. Puneți ușor puiul pentru a aplatiza. Umpleți fiecare piept de pui cu amestec de brânză italiană și închideți ca o carte peste umplutură. Înveliți exteriorul fiecărui piept de pui cu ou; apăsați amestecul de pesmet peste stratul de ou pentru a acoperi fiecare piept de pui. Aranjați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Se toarnă sosul de spaghete peste puiul gătit; se acoperă cu 1/4 cană amestec de brânză italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Sos De PasteSos De Paste
Pui FiertPui Fiert
7
Coaceți până când sosul clocotește și brânza se topește, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista