Piept De Pui Umplut Italian

Italiană piept de pui umplute ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 4. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, pesmet italian, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Italian, Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala, și Piept De Pui Simplu Italian La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați 1 1/2 cană amestec de brânză italiană, usturoi, busuioc și oregano într-un bol.
Combinați parmezanul și firimiturile de pâine într-un bol separat.
Tăiați o parte a fiecărui piept de pui prin mijloc orizontal până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă. Lăsați ușor puiul să se aplatizeze. Umpleți fiecare piept de pui cu amestec de brânză italiană și închideți ca o carte peste umplutură. Înveliți exteriorul fiecărui piept de pui cu ou; apăsați amestecul de firimituri de pâine peste stratul de ou pentru a acoperi fiecare piept de pui. Aranjați sânii de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Se toarnă sos de spaghete peste pui fiert; se acoperă cu 1/4 cană amestec de brânză italiană.
Coaceți până când sosul se fierbe și brânza se topește, încă 5 minute.