Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă
Sânii de pui umpluți cu Ricotta și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 394 calorii, 43G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de delicatese, usturoi, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, Piept de pui umplut cu Ricotta, ciuperci și ierburi, și Piept De Pui Umplut.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ricotta, parmezanul, busuiocul și usturoiul.
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați o fantă de-a lungul marginii groase a fiecărei jumătăți de sân, formând un buzunar. Deschideți jumătățile de sân ca o carte și așezați câte o felie de șuncă în fiecare.
Puneți 1/4 din amestecul de ricotta deasupra fiecărei felii de șuncă, apoi închideți puiul peste umplutură și fixați-l cu scobitori.
Condimentează puiul cu sare și piper. Dragați puiul pe ambele părți cu făină până când este bine acoperit. Aruncați făina rămasă.
Într-o tigaie mare, ulei cald și unt la foc mediu-mare până când untul se topește și începe să spumeze.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 5 minute; răsturnați și gătiți pe a doua parte încă 4 până la 5 minute, până când puiul nu mai este roz în interior (tăiat pentru a testa).