Piept De Pui Umplut Cu Prosciutto

Piept De Pui Umplut Cu Prosciutto
Pieptul de pui umplut cu Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. 465 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cireșe, brânză parmigiano-reggiano, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept De Pui Umplut Cu Prosciutto, Piept De Pui Învelit În Prosciutto, și Prosciutto - piept de pui învelit cu spanac și roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați interiorul unei tigaie rezistentă la cuptor cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Se amestecă cireșe, pesmet, gălbenuș de ou, brânză Parmigiano-Reggiano, ulei de măsline, cimbru, oregano, usturoi, sare, piper negru și piper cayenne până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CireșeCireșe
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
4
Tăiați o fantă de 1 inch în fiecare piept de pui feliind la un unghi de la capătul gros al sânului spre capătul mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
5
Deschideți clapeta și așezați un piept de pui fluturat între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch. Repetați cu celălalt sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
6
Așezați jumătate din umplutură pe fiecare piept de pui, așezați fiecare sân pe o bucată de folie de plastic și rulați într-o rolă strânsă, răsuciți capetele foliei de plastic pentru a ține creați un pachet strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UmpluturăUmplutură
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Pe o bucată de folie de plastic, se suprapun ușor 2 felii de prosciutto, astfel încât să fie la fel de largi ca pieptul de pui rulat. Desfaceți pieptul de pui rulat și așezați pieptul la un capăt al prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
ProsciuttoProsciutto
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Rotiți prosciutto în jurul sânului umplut folosind plasticul pentru a face o rolă strânsă. Repetați cu al doilea sân umplut și restul de 2 felii de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
RolaRola
9
Așezați 4 bucăți de sfoară pe placa de tăiere, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Așezați ruloul de pui peste corzi și legați fiecare într-un nod pentru a împiedica puiul să se deruleze. Repetați pentru al doilea sân umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
11
Așezați pieptul de pui umplut, rulat în tigaia pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când prosciutto-ul este rumenit și crocant, iar puiul nu mai este roz, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Scurgeți grăsimea din tigaie după cum doriți, lăsând sucul și bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se toarnă bulionul de pui și oțetul balsamic și se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti, in timp ce razuiti bucatile rumenite din fundul tigaiei, pana cand lichidul s-a redus la jumatate, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se ia de pe foc, se adaugă untul și se amestecă până se topește. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
16
Scoateți sfoara din pieptul de pui; feliați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
17
Se servește stropit cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista