Piept de pui umplut cu piper și Caper prăjit
Pieptul de pui umplut cu piper și Caper prăjit este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Ardei Roșu Prăjit / Sparanghel, Piept de pui prăjit la tigaie cu sos de lămâie și Caper, și Brânză și piper umplute piept de pui la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeii grași, caperele, rozmarinul, cimbrul, usturoiul și 1 linguriță de ulei într-un bol mic; amestecați bine.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană amestec de ardei gras în fiecare buzunar.
Presărați sare și piper peste pui.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; sotati 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Adăugați șobolani în tigaie și sotati 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați vin și bulion în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.