Piept de pui umplut cu mere și Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui umplut cu mere și Prosciutto. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, condimente pentru plăcintă cu mere, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prosciutto învelit piept de curcan umplute cu Gruyul, Piept de pui prăjit cu Prosciutto, lămâie și nucșoară, și Piept de curcan umplut cu portocale, mere și brânză de capră cu sos de afine îndulcit natural pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt rezistent la cuptor; pus deoparte.
Combinați mărul tocat și condimentul de plăcintă cu mere de 1/8 linguriță într-un castron mic; pus deoparte.
Așezați pieptul de pui între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/4 inch.
Așezați o felie de prosciutto pe fiecare piept de pui.
Așezați 1/4 din amestecul de mere pe fiecare piept de pui.
Rulați fiecare sân și fixați-l cu o scobitoare.
Presărați 1/2 linguriță de condimente de plăcintă cu mere peste tot în afara pieptului de pui și puneți-le în vasul de copt pregătit.
Coaceți pieptul de pui, neacoperit, în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 25-30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Când puiul este aproape gata, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Bateți făina pentru a face o pastă netedă.
Bateți laptele și piperul; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 5 minute.