Piept de pui umplut cu brânză de capră cu sos Morel
Piept de pui umplut cu brânză de capră cu un sos Morel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 958 calorii, 49G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci maro elvețiene, smântână, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră, Piept de pui la grătar umplut cu brânză de capră cu sos de coriandru Chile afumat, și Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus.