Piept de pui umplut cu brânză albastră de spanac și slănină
Piept de pui umplute cu spanac brânză albastră și slănină ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 523 calorii, 39G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, brânză, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina pana cand este crocanta. Prefer să folosesc un grătar de interior. Baconul poate fi gătit și într-o tigaie la foc mediu-mare sau la cuptorul cu microunde la aproximativ 1 minut pe felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie
Fulgi De Legume
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați spanacul și brânza albastră. Se sfărâmă în slănină și se amestecă pentru a distribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Așezați jumătățile de piept de pui pe o suprafață curată și distribuiți amestecul de spanac uniform pe centrele acestora. Îndoiți puiul peste umplutură și fixați-l cu scobitori. Se amestecă împreună făina, sarea și piperul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Sare și Piper
Pui întreg
Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
5
Rulați puiul în făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
6
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți rapid fiecare bucată de pui deasupra și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se scoate într-un vas de copt ușor uns și se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
8
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sucurile de pui se limpezesc, iar umplutura este fierbinte.