Piept de pui umplut cu brânză albastră de spanac și slănină
Piept de pui umplute cu spanac brânză albastră și slănină ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 523 calorii, 39G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, brânză, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado.
Instrucțiuni
Gatiti slanina pana cand este crocanta. Prefer să folosesc un grătar de interior. Baconul poate fi gătit și într-o tigaie la foc mediu-mare sau la cuptorul cu microunde la aproximativ 1 minut pe felie.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați spanacul și brânza albastră. Se sfărâmă în slănină și se amestecă pentru a distribui.
Așezați jumătățile de piept de pui pe o suprafață curată și distribuiți amestecul de spanac uniform pe centrele acestora. Îndoiți puiul peste umplutură și fixați-l cu scobitori. Se amestecă împreună făina, sarea și piperul pe o farfurie.
Rulați puiul în făină pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți rapid fiecare bucată de pui deasupra și de jos.
Se scoate într-un vas de copt ușor uns și se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sucurile de pui se limpezesc, iar umplutura este fierbinte.