Piept De Pui Umplut Cu Bacon De Mere
Sânii de pui umpluți cu slănină de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți amidon de porumb, afine, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu Cheddar cu sos de tigaie cu slănină de mere, Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere, și Piept De Pui Umplut Cu Bacon Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă; scoateți slănina, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Saut măr tocat în picături rezervate la foc mediu-mare 4 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă slănină, 1/4 cană afine și următoarele 3 ingrediente.
Tăiați o fantă orizontală lungă de 3 1/2 inch prin cea mai groasă porțiune a fiecărui piept de pui, tăind, dar nu prin cealaltă parte, formând un buzunar. Umpleți amestecul de mere uniform în fiecare buzunar. Ștergeți tigaia curată.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați pui și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Adăugați restul de 1/4 cană de afine, suc de mere, coniac de mere și sare în tigaie. Se amestecă amidonul de porumb și 1 lingură de apă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de suc și se gătește, amestecând continuu, 1 minut sau până se îngroașă. Se pune lingura peste pui si se presara cu nuci pecan si patrunjel.