Piept De Pui Southwestern Bbq

Reteta Southwestern Bbq piept de pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de condimente irvine Smokey Rotisserie blend condiment, piept de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Sud-Vest Umplute Piept De Curcan, Usturoi cuptor prăjită os-in piele-pe piept de pui (AKA piept de pui divizat), și BBQ Cheddar pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentele de rotisor Smokey, usturoiul tocat, sosul de grătar, uleiul de măsline și sarea și piperul într-un bol suficient de mare pentru a găzdui puiul și amestecați bine. Înveliți sânii de pui cu sos și marinați acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute. Gatiti complet pe un gratar fierbinte.