Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit
Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, bulion de pui mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit, Anghinare fierte cu aragaz lent cu pesmet de usturoi prăjit, și Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 litri de apă și sare într-un cuptor olandez, amestecând până când sarea se dizolvă.
Adăugați puiul în amestecul de sare. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Combinați restul de 2 litri de apă și suc.
Taie tulpina de fiecare anghinare la 1 inch de bază; coaja stem.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime; puneți în apă cu lămâie.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scurgeți anghinarea; se usucă.
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și gătiți încă 5 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți puiul din amestecul de sare; aruncați amestecul de sare. Pat pui uscat; se presara uniform cu piper.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Wrap mâner de tigaie cu folie.
Adăugați puiul în tigaie, cu carnea în jos; sotati 1 minut.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Întoarceți puiul; coaceți încă 12 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați vin alb în picături în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană (aproximativ 5 minute).
Adăugați bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 10 minute).
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline și pesmet într-un bol; aruncați pentru a acoperi. Aranjați firimiturile într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Adăugați pătrunjel; aruncați pentru a combina.
Serviți puiul cu anghinare și sos. Sus cu pesmet.