Piept de pui prăjit cu sos Pinot Noir

Piept de pui prăjit cu sos Pinot Noir
O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pinot noir, unt, bulion de pui cu sodiu inferior și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați cimbru, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și rozmarin uniform peste pui. Dragă pui în făină; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CimbruCimbru
SareSare
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 4 jumătăți de piept de pui în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de pui. Aranjați puiul într-un singur strat pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a puiului înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Adăugați șalotă în cratiță; saut 30 de secunde, amestecând frecvent. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana cand vinul se reduce la 1 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Adăugați bulion; gatiti 16 minute sau pana cand amestecul de bulion se reduce la 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și zahăr. Adăugați treptat untul, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista