Piept de pui prăjit cu sos Pinot Noir
O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pinot noir, unt, bulion de pui cu sodiu inferior și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați cimbru, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și rozmarin uniform peste pui. Dragă pui în făină; scuturați excesul de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 4 jumătăți de piept de pui în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 1 minut.
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de pui. Aranjați puiul într-un singur strat pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a puiului înregistrează 16
Scoateți din cuptor. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă în cratiță; saut 30 de secunde, amestecând frecvent. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana cand vinul se reduce la 1 cana.
Adăugați bulion; gatiti 16 minute sau pana cand amestecul de bulion se reduce la 1/3 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și zahăr. Adăugați treptat untul, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează.