Gratin De Cartofi Păstârnac
Rețeta Gratin de cartofi păstârnac se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită făină, cartofi, ceapă și brânză elvețiană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Gratin De Cartofi-Păstârnac, Țelină, Păstârnac Și Gratin De Cartofi, și gratin de păstârnac, cartofi și praz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii, ceapa, păstârnacul și 3/4 cană de brânză într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; pus deoparte. Într-o cratiță mică, combinați făina, sarea, piperul; amestecați treptat în smântână. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se toarnă peste legume.
Se presară cu brânză rămasă.
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 30 minute. Descoperi; coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și blatul este maro auriu.