Piept De Pui Pesto Cu Spanac

Piept De Pui Pesto Cu Spanac
Spanacul Pesto piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 160 de calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de pesto de busuioc, jumătăți de piept de pui, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept de pui la grătar cu Pesto de spanac, Piept de pui cu paste și Pesto, și Piept De Pui Cu Crustă Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați spanacul și pesto-ul împreună într-un castron; întindeți jumătate din amestec în fundul unui vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Așezați pieptul de pui pe amestecul de spanac; acoperiți cu restul amestecului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și presărați parmezanul. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista