Piept De Pui Pesto Cu Spanac
Spanacul Pesto piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 160 de calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de pesto de busuioc, jumătăți de piept de pui, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept de pui la grătar cu Pesto de spanac, Piept de pui cu paste și Pesto, și Piept De Pui Cu Crustă Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați spanacul și pesto-ul împreună într-un castron; întindeți jumătate din amestec în fundul unui vas de copt din sticlă.
Așezați pieptul de pui pe amestecul de spanac; acoperiți cu restul amestecului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și presărați parmezanul. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 15 minute.