Piept de pui Pecan umplut cu cremă de brânză și Broccoli

Piept de pui Pecan umplut cu cremă de brânză și Broccoli
Sânii de pui Pecan umpluți cu cremă de brânză și Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 382 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Brânză Cremă, Cremă De Brânză - & - Pesto-Piept De Pui Umplut, și Piept de pui umplut cu Pesto și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura de Broccoli / cremă de brânză: într-o cratiță medie la foc mic, încălziți sucul de lămâie, untul sau margarina, usturoiul, busuiocul și pimento până când untul sau margarina s-au topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați 1 cană pecan, broccoli și ceapă și gătiți până când broccoli este fraged; apoi adăugați smântâna și crema de brânză și amestecați toate împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute.
4
Așezați 1 până la 2 linguri de umplutură de broccoli/cremă de brânză în centrul fiecărui piept de pui, înfășurați-l, trageți-l în părți și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Puneți oul bătut într-un vas sau castron puțin adânc și amestecați firimiturile de pâine și 1/2 cană de nuci pecan împreună într-un alt vas sau castron puțin adânc. Înmuiați rulourile de pui în ou, apoi în amestecul de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și sotati rulourile de pui acoperite în tigaie până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați rulourile rumenite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când puiul este gătit și carnea de pui este albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește cu o porție mică de amestec rămas de broccoli/cremă de brânză deasupra fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista