Piept De Pui Parmezan
O porție conține 90 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pesmet, linguine, classico marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Parmezan, Piept De Pui Parmezan Crocant, și Piept De Pui Umplut Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți sosul de paste și gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, omițând sarea.
Între timp, bateți ușor oul într-un vas superficial.
Se amestecă următoarele 3 ingrediente într-un vas separat de mică adâncime. Înmuiați puiul în ou, apoi în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F). Se acoperă cu mozzarella; acoperi. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când mozzarella este topită.
Scurgeți pastele; așezați pe platou. Se acoperă cu sos și pui.