Piept de pui Mesquite cu salsa de var-Avocado
Mesquite piept de pui cu var-Avocado Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 34 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți avocado, ceapă, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Cu Salsa De Avocado, Roșii Și Castraveți, Piept de pui Fiesta cu salsa de tomate-Avocado, și Piept de pui cu salsa de Avocado, roșii și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Se acoperă puiul cu amestec de brânză conform instrucțiunilor de pe ambalaj; așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, combinați ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.