Piept De Pui Marinat Balsamic
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Sânii de pui marinați balsamici ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 37g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toțiretetele au 275 de fani. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, oregano, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Încercați Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc, Piept De Pui Marinat, și Piept De Pui Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul balsamic, apa, ceapa, fulgii de ardei roșu, usturoiul, sarea, piperul, ardeiul, rozmarinul, pătrunjelul, pudra de chili și oregano într-un bol și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul de pui, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 30 de minute până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu sau ungeți ușor o tigaie pentru broiler.
Scoateți pieptul de pui din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă și așezați pieptul de pui pe foaia de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul de pui se rumenesc și nu mai este roz în centru, aproximativ 40 de minute.