Pieptul de pui cu rozmarin este un fel principal fără gluten și fără lactate . Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 398 de calorii . Dacă aveți ulei vegetal, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ piept de pui cu rozmarin , piept de pui cu rozmarin și piept de pui cu rozmarin .
Instrucțiuni
1
Într-o tavă de copt de sticlă mică, combinați 1/4 cană bulion, usturoi, rozmarin, ulei, sos de soia, zahăr și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați pui; întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3
Într-o cratiță, gătiți orezul în apă și bulionul rămas până când devine moale și pufos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Între timp, într-o tigaie, gătiți puiul în marinadă la foc mediu-înalt timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte sau până când puiul se rumenește și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți orezul de pe foc; adăugați sparanghelul, coaja de lămâie, lămâie-piper și sare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se pune pe farfurii individuale.
7
Tăiați puiul în fâșii; aranjați în formă de evantai peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper