Piept de pui la rozmarin
Pieptul de pui cu rozmarin este un fel principal fără gluten și fără lactate . Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 398 de calorii . Dacă aveți ulei vegetal, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ piept de pui cu rozmarin , piept de pui cu rozmarin și piept de pui cu rozmarin .
Instrucțiuni
Într-o tavă de copt de sticlă mică, combinați 1/4 cană bulion, usturoi, rozmarin, ulei, sos de soia, zahăr și piper.
Adăugați pui; întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră.
Într-o cratiță, gătiți orezul în apă și bulionul rămas până când devine moale și pufos, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o tigaie, gătiți puiul în marinadă la foc mediu-înalt timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte sau până când puiul se rumenește și sucul curge limpede.
Scoateți orezul de pe foc; adăugați sparanghelul, coaja de lămâie, lămâie-piper și sare dacă doriți.
Se pune pe farfurii individuale.
Tăiați puiul în fâșii; aranjați în formă de evantai peste orez.