Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake

Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake
Piept de pui la grătar cu vinaigretă de ciuperci Shiitake este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 556 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar din cereale integrale, ulei de canolan, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Sandviș de pui la grătar cu vinetă de ciuperci la grătar, și Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Periați ambele părți ale capacelor de ciuperci cu 4 linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Așezați pe grătar, capacul în jos și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți ciupercile și continuați să gătiți până când sunt fierte, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Bateți împreună șalotele, oțetul, uleiul de măsline extravirgin și pătrunjelul într-un castron mediu până se combină și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ciupercile și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute înainte de servire.
9
Ungeți ambele părți ale puiului cu uleiul de canola rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Așezați pe grătar, cu pielea în jos și grătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Răsturnați, reduceți căldura grătarului la mediu, închideți capacul și continuați grătarul până când este gătit, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scoateți puiul de pe grătar și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Serviți 1 sân de persoană acoperit cu o parte din vinaigreta shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
13
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista