Piept de pui la grătar cu Salsa de miere
Rețeta piept de pui la grătar cu Salsa de miere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 214 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, serrano chile, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Sorbet De Miere De Tei ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept De Pui La Grătar Cu Salsa De Prune, Piept de pui la grătar cu Salsa de prune, și Piept de pui la gratar cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pepene tăiat cubulețe, 1/4 cană de coriandru tocat, ceapă roșie tăiată mărunt, suc de lămâie, ulei de măsline, coajă de tei rasă și chile serrano tocat într-un castron mediu. Aruncați pentru a amesteca arome. Condimentați salsa de pepene galben după gust cu sare și piper.
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent cu ulei vegetal; pregătiți grătarul (la foc mediu).
Presărați pieptul de pui cu sare și piper. Piept de pui la grătar până când pielea este crocantă și maro și puiul este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Feliați sânii de pui și aranjați pe farfurii. Se acoperă cu salsa de pepene galben și frunze de coriandru și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.