Piept de pui la gratar si Linguica

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui la grătar și Linguican. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți piept de pui, cârnați linguica, sherry de gătit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri spooky spider ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui Oliva, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Pur Și Simplu Piept De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Condimentați puiul cu condimente la grătar sau sare și piper.
Combinați lămâia, sherry-ul și uleiul într-un vas superficial și transformați puiul în amestec pentru a acoperi uniform. Scor de pui 2 minute pe fiecare parte pe gratar.
Transferați într-un vas de copt și puneți puiul în cuptor. Prăjiți puiul timp de 15 minute.
Adăugați linguica în tigaia fierbinte și reduceți focul la mediu. Grătați 10 minute pentru a obține carcase clare și scoateți-le de pe foc. Pui pui pe farfurie de servire și deasupra cu pătrunjel. Puneți linguica de-a lungul puiului lateral și serviți.